Vila luxoasa din filmul Spectre, scoasa la vanzare

vila vanzareO proprietate din Maroc, de langa Marrakesh, unde s-au filmat cateva scene din cel mai recent film din seria James Bond, va fi scoasa la vanzare. Lotul este imens, de 2.5 acri, iar vila cu design contemporan a fost construita in 2006 din beton, metal si sticla.

Cladirea a fost proiectata de arhitectul algerian Imad Rhamouni, protejat si ucenic al talentatului designer Philippe Stark. Casa este denumita Dar Bianca si are doua zone separate: casa pe doua etaje cu 6 dormitoare, doua bai, o sala de sport si o bucatarie cu dotari ultra-moderne, cu suprafata totala de 7.000 de metri patrati, dar si o casa de oaspeti separata, cu inca doua dormitoare si o baie.

Peretii din sticla separa spatiile dintre cele doua cladiri, dar si cele doua piscine, ce sunt inconjurate de palmieri. Designul liniar al vilei se imbina placut cu zona inconjuratoare si ofera un peisaj unic, cu muntii Atlas in fundal, dar forma nu ofera deloc intimitate viitorilor proprietari.

Casa a fost deci decorul ideal pentru a gazdui personajul negativ din cea mai recenta pelicula a seriei 007, Spectre. James Bond ajunge la locul secret al personajului negativ Ernst Stavro Blofeld, dar vila pare a fi foarte diferita, datorita unor efecte speciale. Cartierul din apropiere de Marrakech a fost inlocuit cu un cadru mai potrivit unui film de actiune, unde se puteau realiza cascadorii.

Pretul de pornire pentru vila Dar Bianca este de 4.3 milioane de dolari, dar se poate ajunge la o suma mult mai mare.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on Twitter

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *