Rossato ofera mobilier personalizat

mobilier personalizatNoua colectie de mobila de la Rossato, Home Collection, realizata in colaborare cu Hangar Design Group a fost prezentata la Design Week din Milano, in aprilie. Acest tip de mobilier personalizat poate fi stilizat dupa propriile preferinte, iar scaunul Carlton si vitrina/dulapul Hampton sunt oferite ca posibile surse de inspiratie pentru un model unic.

Alessandro Aduso Rossato, directorul bradului a declarat ca marca si totodata cea mai recenta colectie sunt definite de capacitatea de a combina expertiza si maiestria extraordinara cu materialele folosite, de cea mai buna calitate.

Aceste elemente permit realizarea unor proiecte ambitioase cu diverse materiale, de la lemn la sticla, metale si tapiserii deosebite, marmura, piele, chiar si aur si alte materiale pretioase. In acest fel, fiecare piesa de mobilier devine o capodopera, ce poate fi personalizata in functie de dorintele clientilor.

Dulapul Hampton are un design vintage, ofera un model geometric tesut cu benzi din lemn de stejar, ce aduce aminte de stilul Art Deco. Scaunul Carlton este o combinatie din lemn de nuc cu piele si metal si este disponibil, in varianta prefabricata, in doua culori: scaun din piele de culoare crem cu metal periat sau scaun cu elemente din fildes si accente de metal gri.

Rossato creeaza mobila ce necesita operatiuni delicate manuale, iar la final se livreaza o piesa unica, handmade, care se distinge de alte obiecte home & deco prin folosirea unor materiale pretioase.

Se poate produce orice design realizat si ales de client, cu aproape orice material, inclusiv aur. In mod normal, la aceste colectii, pretul este in general definitivat la achizitionare, deoarece nivelul de personalizare si procesul de producere difera pentru fiecare obiect.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on Twitter

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *