Private Klub, parfumuri Karl Lagerfeld pentru ea si pentru el

private klubKarl Lagerfeld a lansat o noua gama de parfumuri – Private Klub – un duo de miresme pentru a celebra tineretea, optimismul, viata, intr-un mod exclusivist. Parfumul captureaza esenta petrecerilor VIP si este oferit atat in versiunea pentru ea, cat si cea pentru el.

Exceptand liniile de imbracaminte haute couture si prêt à porter, portofoliul Karl Lagerfeld include accesorii diverse, de la ceasuri, ochelari de soare, incaltaminte si o sectiune elaborata ce contine obiecte din piele (genti si portofele). Toate acestea au fost completate de prima colectie de parfumuri Lagerfeld, lansata in 2014, urmata acum de Private Klub. Contrastul de ingrediente este puternic in ambele cazuri si vor sa aduca aminte de aura invitatilor de la petrecerile VIP – cei ce raspandesc pasiune si energie, intr-un mod intens dar exclusivist.

Parfumul pentru ea este floral-oriental, un amestec de citrice (in special lamaie) puse in valoare de note de piper roz, dar si un buchet de bergamot, trandafiri, violete si magnolie. Private Klub for Women este disponibil in versiunea de 25, 45 sau 85 ml, eau de parfum.

Pentru el, propunerea este o aroma lemnoasa, data de o combinatie neasteptata –grapefruit, lavanda si busuioc alaturi de note de ananas, scortisoara, cedru, vetiver si cumarina. Private Klub for Men se gaseste in recipiente de 50 sau 100 ml, eau de toilette.

Sticla pastreaza aceeasi idee, fiind extrem de eleganta. Flaconul parfumului de dama este auriu, decorat cu detalii clare, linii drepte si profilul designerului pe litera K. Capacul este gravat si impodobit cu mici tepi stralucitori. Cel barbatesc este foarte asemanator, diferenta fiind la nuanta – argintiu in loc de auriu.

Inspiratia a pornit de la un cuplu popular, ce se regaseste mereu pe lista invitatilor la cele mai importante evenimente si la petrecerile private. Pentru a personifica acest cuplu, Karl Lagerfeld i-a ales pe Barbara Palvin si Baptiste Giabiconi.

Parfumurile din gama Private Klub se pot achizitiona de la retailerii oficiali sau magazinele specializate (inclusiv Sephora) la pretul de 45 de dolari, fiecare.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on Twitter

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *