Premii de consolare Oscar 2015

premii OscarInvinsii de la premiile Oscar 2015 vor primi premii de consolare fabuloase, care includ o excursie in valoare de 14.500 de dolari prin muntii Canadei sau o vacanta de lux in Toscana, estimata la 11.500 de dolari.

In total, premiile de consolare din acest an sunt cele mai scumpe oferite vreodata, dupa cum raporteaza USA Today, fiind evaluate la mai mult de 167.500 de dolari.

A doua zi dupa decernarea Oscarurilor, staruri ca Michael Keaton si Bradley Cooper vor primi pachetele, care includ totul, de la floricele de porumb vegan, la cafea ecologica, biciclete si bilete pentru calatorii de lux.

Darurile, oferite de Distinctive Assets din LA, sunt livrate catre cei 21 de candidati care au pierdut in categorii precum cel mai bun actor, cea mai buna actrita, cel mai bun regizor, dar si gazdei showului, Neil Patrick Harris.

Iata cateva dintre elementele cele mai scumpe si interesante incluse in premiile de consolare pentru perdantii Oscarului 2015:

– O calatorie de lux prin muntii Canadian Rockies de la Rocky Mountaineer (14.584 dolari)

– Surfing, calarie, plimbari cu balonul cu aer cald oferit de TerraVelo Tours (12.500 dolari)

– Un tur in sudul Frantei oferit de La Baleine Natural Mediterranean Sea Salts (1.548 dolari)

– O vacanta in Italia, care include un sejur de 3 nopti intr-un apartament de lux la Villa Armena in Toscana, 3 nopti la Grand Hotel Tremezzo in zona lacului Como si un sejur de 3 nopti la Grand Hotel Excelsior Vittoria (11.500 dolari)

– Un cos cu sirop de artar organic si condimente de la Rouge Maple (280 dolari)

– Un pachet de acadele cu foita de aur de 24K comestibil (68 dolari)

– Un sistem home spa (5.060 dolari)

– Un abonament de inchiere exclusiva de masini Audi timp de un an de la Silvercar (20.000 dolari)

– Un pachet de antrenament pentru 10 sesiuni de fitness cu Alexis Seletzky (900 dolari)

– Produse de infrumusetare din gama Healing Saint products de la Wellness 360 inclusiv ser care reduce liniile fine, stimulent pentru cresterea parului si mix de proteine, vitamine si minerale

– O vizita la Olessia Kantor de la Enigma Life care prezice viitorul, citeste horoscopul si interpreteaza visele (20.000 dolari)

– O bicicleta de lux cu transmisie automata de la Martone Cycling (1.200 dolari)

– Un ceas de la Slow Watches (270 dolari)

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on Twitter

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *