Parfumuri noi de la Burberry

parfum BurberryBurberry adauga doua ape de toaleta in colectia de parfumuri pentru aceasta primavara: Burberry Brit Rhythm Floral pentru ea si Burberry Brit Rhythm Intense pentru el.

Ca si restul linie Brit Rhythm, aceste noi parfumuri sunt inspirate de scena rock britanica si sunt reprezentate de actrita Suki Waterhouse si muzicianul George Barnett. Campania intruchipeaza spiritul rebel al miscarii rock.

Fiind o versiune mai puternica a originalului Brit Rhythm pentru el, noua formula Intense de la Burberry combina note de pelin, chimen si ulei de piper cu extracte de chihlimbar, piele, patchouli, lemn de guaiac si boabe de tonka.

Noul parfum feminin se bazeaza pe note florale, inclusiv iasomie egipteana, lotus si crin. Acest buchet este sporit de note de citrice fructate de lamaie si portocala siciliana, impreuna cu baza de chihlimbar, note lemnoase si mosc.

Flaconul dreptunghiular ramane neschimbat si este disponibil la 50 ml sau 90 ml, pretul fiind de 62 si 67 euro, respectiv 86 si 92 euro.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on Twitter

Comentarii la “Parfumuri noi de la Burberry

  1. Iubesc aproape toate parfumurile de la Burberry dar de acesta chiar sunt indragostita :) deja sunt la a2a sticla… si ma tot mai gandesc daca o sa urmeze si a3a 😀

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *