Mobilier pentru terasa si gradina FOTO

hamac Louis VuittonMarile case de moda nu ofera doar imbracaminte, incaltaminte si accesorii. Cateva marci de lux au lansat colectii cu obiecte decorative pentru casa, iar acum, ne decoreaza terasele si curtile.

La Milan Furniture Fair, eveniment special destinat designului si obiectelor home&deco, Marni a prezentat o colectie de mobila pentru exterior inspirata de piata Paloquemao din Bogota, Columbia. Sculpturile metalice in forma de fructe, in versiunile mari, adauga o nota de excentricitate gradinilor, in timp ce formele mici pot adauga un stil elegant si pot decora o simpla masa. Doua fotolii si patru masute, toate modele construite din metal si PVC intregesc gama de mobilier pentru terasa, extrem de colorata de la Marni.

Una dintre cele mai mari case de moda franceze, Louis Vuitton, a fost prezenta la targul din Milano pentru a-si prezenta cea mai recenta colectie, inspirata de calatorii si denumita “Nomad Objects”. Scaunul rosu sau modelul cu fire tesute pot fi amplasate in gradina, fiind ideale pentru momentele de relaxare.

Brandul italian Missoni a patruns si in domeniul designului interior, iar pentru vara, designerul Rosita Missoni a creat o colectie colorata si inflorata de obiecte decorative.

Recunoscut pentru afinitatea pentru culorile vii, Pucci a colaborat cu Bisazza, specialisti in ceramica si mozaic, pentru a reproduce tipare traditionale ale casei de moda, un exemplu fiind modelul “Collane”, ce dateaza din anii ’70.

Dupa design interior si servicii de masa, Diesel ofera si obiecte pentru gradina si terasa, in colaborare cu brandul italian Moroso. Mobilierul Patio este realizat din metal perforat si are un aspect industrial foarte rafinat.

FOTO mobilier terasa si gradina

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on Twitter

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *