Mobilier din filmul Fifty Shades of Grey FOTO

dormitor Christian GreyFifty Shades of Grey a fost lansat oficial si nu se poate nega faptul ca personajul principal, Christian Grey are un stil inegalabil, de la costumele elegante si arsenalul de masini Audi, pana la apartamentul penthouse din cladirea Escala. Studiourile de film Universal au lansat un tur virtual online ce reprezinta un ghid in ceea ce priveste decorarea casei, pentru fanii cartilor si filmului. Camera rosie din Fifty Shades of Grey poate fi aranjata prin alegerea unor piese de mobilier care reproduc designul obiectelor din film.

Marca de lux KOKET a fost brandul oficial din spatele designului obiectelor din film, furnizand multe dintre piesele de mobilier si decor. Colectia Guilty Pleasures completeaza aura de dorinta, pasiune si putere a filmului Fifty Shades of Grey.

Christian Grey stie cat de importanta este lumina pentru crearea atmosferei, motiv pentru care apartamentul lui este plin de candelabre. Pe zidul care incadreaza intrarea in bucatarie, sunt doua candelabre de perete Vivre Sconces de la KOKET care ofera un plus de modernism, fiind in tonuri pamantii si metal aurit. In mijloc se afla o piatra Agate care vine intr-o varietate de culori. Piatra este destul de subtire pentru a filtra lumina printr-o stralucire subtila.

Filmul Fifty Shades of Grey nu se desfasoara pentru mult timp in camera rosie, insa obiectele din faimoasa incapere lasa cu siguranta o amprenta. Scaunul Tally Ho de la Mark Brazier-Jones este pe piata de 10 ani, fiind inclus in colectia Flashman, dar aceasta versiune a fost personalizata special pentru film. Scaunul unic este tapitat cu catifea de un verde seducator.

Masuta Burlesque Console de la KOKET este inspirata de cabaretul francez, fiind unul dintre elementele mai eclectice din casa lui Christian Grey. Metalul stralucitor si designul deosebit sunt asociate cu un print de cobra in partea de sus, precum si patru sertare cu ornamente de cristal negru.

O alta masuta ce apare in livingul apartamentului din filmul Fifty Shades of Grey a fost inspirata de cei mai mari copaci din lume. Masa de sufragerie Sequoia de la compania Brabbu are suprafata din furnir din lemn de nuc, menita sa arate “trecerea anilor”, cu baza care aduce aminte de un trunchi de copac taiat.

Servanta Symphony Sideboard de la Boca Do Lobo este, probabil, una dintre cele mai inedite utilizari ale unor tevi muzicale. Poate fi admirata in camera unde personajele iau masa in film, fiind situat in fata ferestrei. Tuburile din alama lustruite dau impresia ca provin de la instrumente muzicale reale.

Brandul KOKET este reprezentat in film si prin dulapul Mademoiselle Armoire, care apare in camera rosie a lui Christian Grey. Designul de inspiratie franceza este menit sa reprezinte feminitatea cu imaginea unui fluture bogat ornamentat, pe un suport de matase. Acesta este acoperit cu foita de aur si finisat cu un lac lucios.

Piesele de mobilier din colectia Desire a marcii KOKET apar in dormitorul Anastasiei, unde completeaza perfect schema de culori. Mobila din satin este disponibila in diverse culori, dar canapeaua si scaunul crem ce apar in film arata elegant si sofisticat.

Ce penthouse de lux ar fi complet fara un pian? Cel folosit in film este modelul F279 de la Fazioli, fiind unul dintre cele mai bune si scumpe instrumente muzicale.

Oglinda Guilt de la KOKET poate fi observata in holul de la etaj, fiind greu de ratat. Fabricata din alama, oglinda texturata vine intr-o culoare argintie sau de cupru si cantareste aproape 100 de kilograme.

Un alt obiect care apare in camera rosie din Fifty Shades of Grey este scaunul de piele Study Chair de la Mark Brazier-Jones. La prima vedere, nu este nimic deosebit, insa la o privire mai atenta, stim imediat ca nu este, cu siguranta, o canapea traditionala.

FOTO Mobilier din filmul Fifty Shades of Grey

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on Twitter

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *