Mobilier de exterior din ciment FOTO

mobilier cimentUn artist relativ necunoscut din Brooklyn a lansat o colectie de mobila de exterior mai putin obisnuita. Fernando Mastrangelo este sculptorul din spatele brandului MMaterial si foloseste cateva materiale de turnare pentru a redefini perceptia despre ciment.

El coloreaza manual fiecare material folosit si apoi face design-ul pentru diferite modele de piese pentru exterior. Apoi utilizeaza ciment, nisip, alama, sticla si bronz pentru mobilierul masiv.

In afara de faptul ca trebuie sa arate deosebit, mobila trebuie sa fie potrivita cu locul in care va fi plasata. De exemplu, roca de sare pentru mobilier exterior inseamna un dezastru, dar inlocuindu-le cu pietre zdrobite se obtine acelasi impact vizual. Mastrangelo se inspira din aspectul lor natural, iar culorile si texturile imita fenomenele care au loc in mediul inconjurator.

Mobila se realizeaza doar la comanda si vine intr-o oferta variata, scaune, mese si bancute. Preturile pornesc de la 4.500 de dolari dar pot ajunge pana la 22.500 de dolari. Majoritatea sunt realizate din ciment, se pot comanda dimensiunile, combinatiile de materiale si culorile, ceea ce va creste automat pretul. De pilda, Hauser Chaise este un sezlong ce cantareste 150 de kg si costa 25.000 de dolari.

Cateva dintre piesele de mobilier din ciment si alte materiale deosebite, in galeria foto de mai jos.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on Twitter

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *