Mobilier cu blana si lana, noul trend in designul interior FOTO

scaun Philip ArctanderLana si blana colorata nu sunt doar pentru podium, ci sunt folosite din ce in ce mai mult si in designul interior. Arhitectul si designerul italian Antonia Citterio a pornit trendul tapiteriei cu blana pentru elegantul fotoliu JJ al casei B & B Italia, lansat in 2008. Dar si fratii Campana au urmat rapid tendintele, cu o canapea rafinata Cipria pentru marca de mobilier Edra.

Italienii de la Minotti au imbratisat ideea in stilul lor tipic sofisticat cu piele si blana conceput pentru scaunul Cortina si fotoliul Prince.

Mai recent, lana mongola alba a devenit decadenta si populara. Extrem de moale si oferind un stil boho, este foarte sic atunci cand este suprapusa cu metalul. Fie in culoare alba sau colorata artificial, lana debordeaza confortul suprem.

Haas Brothers au o colectie unica ce se numeste Beasts si cuprinde mobilier impanzit de blana, fiind totodata foarte luxos.

Mobila ar trebui sa intruchipeze comoditatea, iar prin alegerea lanii si a blanii pentru decorarea obiectelor de design interior, aceasta ajunge la un alt nivel, ce atesta fastul si bogatia.

FOTO Mobilier cu blana si lana

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on Twitter

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *