Mobilier Bentley Home Collection

mobilierBentley Home Collection este o linie de mobilier realizat in parteneriat cu firma de design Luxury Living Group. Asocierea sustine, asa cum a declarat Wolfgang Durheimer, directorul executiv de la compania producatoare de masini, ideea ca fanii Bentley ar trebui sa poata sa traiasca in modul in care conduc, in confort solid si putere.

Durheimer a refuzat sa divulge ce procent din venitul total de colectare aduce brandul, dar spune ca in acest moment, este destul de mic, dar ca aceasta este o afacere in crestere. El a mai declarat ca o parte din motivul pentru care Bentley a creat linia de obiecte home and deco este pentru ca exista cerinte din partea clientilor si reprezinta o oportunitate de dezvoltare.

Bentley nu este prima companie care scoate pe piata produse de lux, in plus fata de automobile. Ferrari sunt renumiti pentru designul unor genti, Lamborghini au facut biciclete, iar Porsche au haine si accessorii in intreaga lume. Dar Bentley Home Collection este unica prin crearea unei colectii pline de piese de mobilier pentru casa si mobilier de hotel. Bentley a creat chiar un apartament special in St. Regis hotel din New York, pentru a scoate in evidenta colectia.

Fiecare articol din linia de mobilier are un design sport modernist, la fel ca autoturismele Bentley, cu un element de eleganta britanica. Mobilierul se face in Italia si este vandut exclusiv prin showroomuri Luxury Living Group din Londra, Paris, Milano, Los Angeles, Miami si New York City. Pretul este disponibil doar la cerere.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on Twitter

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *