Hublot prezinta un omagiu pentru Juventus – un nou ceas FOTO

ceasMarca de lux Hublot a dezvaluit o noua versiune deosebita a unui ceas popular – Big Bang Unico Bi-Retrograde Juventus, un omagiu pentru echipa de fotbal italiana. Parteneriatul nu este unul nou, dateaza de acum patru ani, iar odata cu noua lansare, Hublot isi reinnoieste legaturile cu sportul si cu fotbalul, prezentate si in campania „Hublot loves Football”.

Designul noului model se centreaza pe combinatia clasica de alb si negru (culorile clubului) cu mecanism automatic si miscarea UNICO, reunind in acest fel inovatia cu traditia specifica ceasornicarilor elvetieni. Cadranul are un diametru de 45mm, si s-au folosit cele mai bune materiale – ceramica lustruita, cristale anti-reflexie, parti din titan sau cauciuc – toate respectand modelul alb-negru si cu logo-ul Juventus imprimat pe curea.

Hublot Big Bang Unico Bi-Retrograde Juventus a fost conceput special pentru a cronometra cele doua jumatati ale unui meci de fotbal, dar si pentru a marca reinnoirea parteneriatului. La evenimentul oficial, au fost prezenti directorul Hublot Italia, presedintele Juventus Legends si alti reprezentati, dar si doi jucatori, Stefano Sturaro si Andrea Barzagli. Tot cu aceasta ocazie a avut loc un meci intre jurnalisti si retailerii oficiali. Fanii clubului si fanii fotbalului s-au intrecut intr-un meci de 60 de minute la centrul din Vinovo, fiind condusi de campionii Stefano Tacconi si Moreno Torricelli.

Hublot a fost primul brand de lux care a investit in fotbal inca din anul 2006, se afla in colaborare stransa cu FIFA si cateva dintre cele mai prestigioase cluburi, printre care Paris Saint-Germain, Ajax, Bayern sau Chelsea. Juventus a fost fondata in anul 1897 si detine 33 de titluri de campioana a Italiei, 10 cupe nationale, fiind si castigatoare a UEFA Champions League in doua randuri.

Se vor fabrica doar 100 de astfel de ceasuri, pretul nefiind inca dezvaluit. Mai multe imagini, in galeria foto de mai jos.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on Twitter

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *