Hotelurile de lux sarbatoresc Craciunul cu decoratiuni extravagante

brad craciunEste din nou acea perioada din an in care hotelurile de lux din jurul lumii folosesc decoratiuni extravagante pentru a sarbatori Craciunul. Decorul folosit variaza de la o nava de pirati imensa din turta dulce si pana la sculpturi de gheata sau un brad enorm, toate pentru a impresiona turistii si a-i aduce mai aproape de spiritul sarbatorilor.

Hotel Four Seasons George V, Paris
Jeff Leatham a creat sculpturi uriase reprezentand pinguini si ursi polari in tot holul hotelului, ca parte a unei instalatii speciale de Craciun, o imagine arctica deosebita. In unele zone, sculpturile sunt realizate din gheata.

Hotel Ritz-Carlton, Amelia Island, SUA
Cea mai mare constructie din turta dulce, un vas de pirati, revine in lobby-ul din hotelul Ritz-Carlton. Aceasta contine peste 600 de bucati individuale de turta dulce si este decorata cu piese din ciocolata, tunuri si comori dulci. In fiecare an, echipa de patisieri adauga un nou membru echipajului, iar reteta include peste 500 de kg de zahar si 3.000 de oua.

Hotel St. Regis, New York, SUA
Anul acesta, holul devine o padure magica, inspiratia provine de la refugiile de iarna din Alpi. Designerul este un organizator de evenimente renumit in New York, Bronson van Wyck. O camera in plus a fost decorata pentru a continua povestea, unde turistii se pot retrage pentru cateva momente de relaxare.

Hotel Claridge’s, Londra
In Londra, Claridge’s a colaborat cu Burberry (brand reprezentat de Christopher Bailey) pentru bradul de Craciun din 2015. Designul exploreaza legatura dintre lumina si intuneric, prin folosirea a 100 de umbrele finisate cu materiale ce aduc aminte de aur si argint.

Hotel Four Seasons, New York, SUA
Un brad de Craciun enorm, incarcat cu globuri colorate si conuri de brad decoreaza intrarea in hotelul din New York. Toti cei care sunt prezenti la ceremonia oficiala pentru aprinderea luminitelor sunt incurajati sa doneze o jucarie in scop caritabil.

Hotel The Plaza, New York, SUA
Pentru 2015, bradul din hotelul The Plaza a fost decorat in alb, toate globurile, obiectele si luminitele respecta aceasta tema. Doar cutiile de la baza sunt pata de culoare.

Hotel Marriott Gaylord Texan Resort, SUA
Magia Craciunului prinde viata la Marriott, cu 2 milioane de luminite si 15.000 de ornamente, dar si un brad de 16 metri.

Hotel Ritz-Carlton, Miami, SUA
Craciunul in Miami este redat printr-o sculptura realizata din nisip, un brad de 6 metri, decorat cu caluti de mare.

Hotel de Russie, Roma
Traditia de anul trecut continua, colaborarea intre Hotel de Russie si Fendi se reinnoieste si in acest an. Pentru 2015, bradul are 5 metri si 350 luminite decorative in nuante de rosu, alb si auriu.

Hotel Le Grand Bellevue, Gstaad, Suedia
Bradul de Craciun din curtea hotelului din Suedia este cel mai mare din tara (35 de metri) si iese in evidenta in tot timpul anului, dar de sarbatori a fost decorat cu 40.000 de luminite.

Hotel Connaught, Londra
Fiind prima prezentare a unui brad de Craciun, conducerea hotelului Connaught a apelat la Damien Hirst pentru a crea obiectele. Artistul a reinterpretat instrumentele medicale si a creat un tribut pentru medicina moderna, folosind tuburi de pastile sau foarfece.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on Twitter

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *