Cele mai scumpe bijuterii purtate la Oscar FOTO

nicole kidmanCel mai important si cel mai urmarit eveniment cinematografic din lume, gala de decernare a Premiilor Oscar este prilejul pentru marile case de bijuterii sa isi prezinte cele mai frumoase si cele mai scumpe creatii. De cele mai multe ori, vedetele care poarta bijuteriile nu raman cu ele. Insa chiar si pentru o seara, stralucirea luxoaselor diamante o poate inlocui pe cea a reflectoarelor.

Iata cateva dintre cele mai scumpe bijuterii purtate de vedete la Oscar.

nicole kidman
Nicole Kidman a purtat, la Oscarurile din 2008, colierul Sautoir de la Casa L’Wren Scott. Bijuteria are 7.645 de diamante, 1.400 de carate si este evaluat la 7 milioane de dolari.

anne hathaway
Declarata anul acesta cea mai bine imbracata actrita, Anne Hathaway a purtat la gala premiilor Oscar din 2011 un colier de diamante de 94 de carate, de la Tiffany&Co, colier in valoare de 10 milioane de dolari.

amy adams
Desi nu a castigat premiul Oscar in 2011, actrita Amy Adams a facut concurenta bliturilor prin stralucirea bijuteriilor de la Cartier purtate pe covorul rosu. Amy Adams a purtat o bratara din platina, cu un smarald de 30,75 carate si 575 de diamante, in valoare de 1,025 milioane de dolari. Actrita a mai purtat un colier din platina si diamante cu un smarald de 33,24 carate, in valoare de 290 de mii de dolari si o pereche de cercei de doar… 35 de mii de dolari.

angelina jolie
Unica bijuterie purtata de Angelina Jolie la gala premiilor Oscar din 2009 a fost o pereche de cercei din smarald columbian de 115 carate. Cerceii creati de Lorraine Schwartz valorau 2,5 milioane de dolari in 2009.

gloria stuart
Una dintre cele mai scumpe bijuterii purtate vreodata la Oscar a fost un colier cu un diamant albastru de 20 de carate, purtat de Gloria Stuart, nominalizata la premiul pentru cea mai buna actrita in rol secundar, in Titanic. Diamantul valora 20 de milioane de dolari in 1998

elizabeth taylor
Diamantul in forma de para de 69,42 de carate, in jurul caruia Cartier i-a creat un fabulos actritei Elizabeth Taylor, a fost purtat de frumoasa actrita la gala premiilor Oscar din 1970. Colierul valora la acea vreme 1,1 milioane de dolari. Ulterior, bijuteria a fost vanduta cu 5 milioane de dolari, iar din acei bani s-a construit un spital in Botswana.

Gwyneth Paltrow
La Oscarurile de anul trecut, Gwyneth Paltrow a purtat o uimitoare bratara creata de catre Anna Hu, din colectia Hearts of Winter. Bratara cu 2.368 de diamante valoreaza un milion de dolari.

Jessica Chastain
Tot in 2012, nominalizata Jessica Chastain a purtat bijuterii de la Harry Winston, in valoare de doua milioane de dolari.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on Twitter

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *